Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Friday, July 27, 2012

First Scan 7w 6d On 7 Ramadhan

Posted by mimie at 7/27/2012 09:31:00 PM
Alhamdulillah...

For first time scan ni, Aku dan hubby buat scan kat Klinik Sharifah Ihsan Jalan Kulas. Ni first time buat kat sini. Selalu buat kat Timberland Medical Specialist sbb dulu tak tau pun kat mana nak scan. Ikut kawan yg suggest. Terus buat kat situ sbb xtau tempat lain. Kali ni, aku try jer pegi klinik sharifah, sbb tu klinik panel aku. Rupanya dapat gak. Alhamdulillah :)

3.30pm sampai klinik. Plan lepas solat jumaat nak g terus. Tp aku mengalami constipation yg agak kronik. Hisshhh... first time aku rasa camni :( so plan nak tny doktor camne nak atasi masalah ni

sekejap jer doktor tu jumpa baby. Sekali letak kat perut, terus jumpa dengan clear. Doktor cakap single, 7w 6d, edd 9/3/2013. Alhamdulillah, syukur ya Allah...

bila aku tanya masalah aku tadi, doktor suggest makan guava. Jangan amik apa2 ubat. Buat secara normal. Then, Doktor nasihatkan aku jangan puasa dulu. Sebab masih terlalu awal dan pernah ada history. Insyallah, semoga si kecik ni membesar sihat dan sempurna...amin ya rabb

Lemme introduce u guys with lil mimie & jr az version 2.0 :)

4 comments:

Nieta Shairi on July 29, 2012 at 12:36 AM said...

best!!

mimie on July 29, 2012 at 1:42 PM said...

Alhamdulillah nieta.. tp gik rasa nervous juak. Selagi belum lahir kali, mmg takut2 juak rasa tok. Mudahan grow healthy & selamat lah semua... :)

vv on August 2, 2012 at 2:11 PM said...

Jaga diri ya! tadi di instagram, skang di blog hihi. May you have a smooth sailing pregnancy. ;)

mimie on August 3, 2012 at 1:12 PM said...

Thanks vv. tu lah td d insta now sini lg. Hehe. Amin....

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare