Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Wednesday, July 25, 2012

5 Ramadhan

Posted by mimie at 7/25/2012 11:19:00 AM
Morning. Pagi ni hujan... dugaan betul kan. Lapar je hari hujan mcm ni. Harap2 khalifah tecik dalam perut ni nak puasa sama2..

Semalam dah mula start masalah constipation. Sebelum ni masih boleh di uruskan lagi. Hehe. So, kene makan byk buah lagi.

Berbuka semalam sangat lah sempoi. Makanan yang sempoi. Husband ajak pegi bazaar kem tentera sebab kat situ jer ada jual masakan semenanjung. Eh, laki aku ni mengidam ke ape. Hehe. Penat ler balik keje ktorg duk pusing2 cari bazaar kat kem tentera sekitar Batu 7, tapi tak jumpa. Takde. Wah! Time2 teringin tu plak boleh takde.Last2 beli kat masjid tak jauh dari rumah. Tu pun tak makan sgt sbb selera nak makan lain. Kat situ takde choice. Nasib baik ada mangga muda mak kirim hari tu. Aku pulun sorg2 buat ulam sambal belacan. Ya Allah nikmatnye. Pastu hubby duk usap2 perut, cakap baby bau belacan .haha.. hubby tak pandai makan sambal belacan, tu yg dia cakap baby dlm perut bau belacan. Hehe.

malam lak, lepas terawikh, aku ajak hubby g cari makan. Jalan2 cari makan. Hehe. Aku tapau nasi paprik untuk sahur, lepas tu ktorg g makan roti canai & roti nan ... yums!

nanti aku update lagi lah....ngantuk plak mata ni....

2 comments:

mIzZhUdA87 on July 26, 2012 at 9:08 AM said...

heeh..mmg pun dekat dalam kem ade mcm2 bazar yg dorang buka..husband sy pun army gak tp kt kl..semalam ditapaunya utk bbuka byk sungguh..huhu..tp x lalu pn nk mkn..bln posa ni nafsu mmbeli je lbh..tp nk mkn nye x pun..:)

mimie on July 26, 2012 at 10:16 AM said...

rasanya hari ni nak cari balik bazaar kat kem tentera. kalau kat sarawak ni susah sikit nak cari masakan semenanjung. husband yg tetiba jer nak mkn masakan semenanjung .. hari tu cari2 bazaar kat kem tak jumpe. hari ni rasanya nak teruskan mencari bazaar kem tentera sbb husband dah tnye kat member dia kat mana bazaar tu. hehe... tak pernah g bazaar dalam kem ni, tu yg tak jumpa

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare