Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Sunday, April 29, 2012

Still Hoping

Posted by mimie at 4/29/2012 05:51:00 PM
Hari ni, saya kat hometown... masih bleeding.. Nothing else yang dapat kami buat untuk twin kami, melainkan terus berdoa.

Semoga Allah ampunkan segala dosa kami dan izinkan kami membesarkan anak-anak kembar kami...amin ya rabb

4 comments:

Ummi Najla on April 29, 2012 at 8:52 PM said...

InsyaAllah mimie. InsyaAllah babies selamat. Mimie sebagai ibu mereka doa mudah-mudahan tiada apa ye. Masa saya 5 month pregnancy, saya juga alami hal yang sama. Seminggu saya bleeding macam orang period. Tapi doktor scan baby sihat and aktif. Mungkin baby sedang membesar and cause darah keluar. Just think positive my dear. I hope both of ur babies will save! Aminnnnnn.....

rAtu saLju™ on May 1, 2012 at 7:32 PM said...

Salam dear...
banyakkan berdoa..jgn putus asa dear...
hope everythings is going juz fine...insyallah,Allah maha memberi..keep ur hope and pray.. :)

mimie on May 1, 2012 at 8:55 PM said...

Thanks ummi najla & ratu salju. Hari ni masih bleeding lg. Tak tau nak cakap apa dah. Doa tanpa henti... tolong doakan kami yer.

Semoga anak-anak lahir cukup sifat, sihat, sempurna dan normal. Amin ya rabb

Saya serahkan semuanya pada yg Esa. Perancangan Nya lah yang terbaik.

Anonymous said...

Hi there, I enjoy reading all of your post. I wanted to write a
little comment to support you.

Here is my web-site: sekretdate.pl

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare