Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Wednesday, April 18, 2012

Makan dan Cuti?

Posted by mimie at 4/18/2012 01:04:00 PM
Semalam, 2-3 kali gak aku pergi toilet. baby asyik nak membuang air jer. (Haha! baby jadi mangsa) Selalunya atleast terjaga sekali, antara pukul 4-5am jer. Semalam terjaga jam 2.30am dengan 4+am. Bila bangun nak g mandi pagi tadi, badan terasa penat plak. Pinggang macam lenguh sikit lah. Hm..Symptom minggu ke-6 kot. Tapi Alhamdulillah, ok jer!

Start hari ni, Nor tumpang aku pergi keje. Rumah tak jauh, jiran jerrr... he he. Nor ni Lecturer baru kat office..Seronok jugak..adalah orang teman kan  pegi & balik keje..Tak lah driving sorang2. On the way nak pegi Office, singgah jap beli bihun goreng & bubur ayam untuk breakfast. Pukul 7.30am, makan bubur ayam dulu. Pukul 8am, masuk  kelas...Habis kelas jam 9.30am..lapar giler sampai menggigil. So, habiskan bihun goreng plak. DONE breakfast!

Breakfast pertama. 7.30am. Gambar bubur ayam jer ada...
Breakfast ke 2, 9.30am, bihun dah selamat masuk ke perut share dengan baby...tak sempat nak record! :p


Pukul 10am, Su plak ajak pegi makan. Wahhh! Perut ni sebenarnya lapar lagi. So, ikut jerrr! 3rd Breakfast for today, Mi Kolok! Percaya tak? Now lapar lagi.. so, tunggu lunch plak. Alamak..kuatnya baby mummy ni makan :D

 Breakfast ke-3 jam 10am

Lunch? 12.30pm g lunch plak dgn Afiyah & Nor kat Lauta Cafe, MJC. Makan nasik campo lauk ikan asam pedas, terubok masin & kangkung, air suam. Wah! Meriahnye perut aku hari ni....

Ok, tukar plak topic cuti! 1 May 2012 (Selasa) Public Holiday. aku plan nak amik cuti 30 April 2012 (Isnin). Husband pun mengizinkan..ehem..dah apply cuti pon. hihi. Lepas tu, terus browse Malaysia Airlines. jeng jeng jeng! Hasil nya!

Dengan izin, encik suami...Tak sabar nak balik hometown jumpa family next week. Thank you sayang :) 

Update symptom 10.22pm :
5.23pm tiba2 rasa mual..uweeek jer tp tak muntah
Malam ni ada rasa pening sikit2x ...tapi ok jer. Takde lah sampai tak larat angkat

Off to bed now! Daaa~

0 comments:

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare