Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Wednesday, August 8, 2012

Penangan Penang Char Kuey Teaw

Posted by mimie at 8/08/2012 11:31:00 PM
Mengidam tahAp gaban :'(

hari ni, lepas terawikh kat Masjid Besar, sampai ke Kota Samarahan kitorg cari char kuey teaw. Check2 , tutup gak stall tu. Sedihhh oke. Kecewa sesangat. Tak tau nak cakap ape dah. Dari first day puasa dah g cari stall . So far, setiap kali pegi, kalau tak tutup, habis... ketiga- tiga stall lak tu. Itu jer yg aku tau. Tempat lain, masih berusaha. Member aku cakap kat Bazaar Semarak ada. Esok mesti gak cari. Dah tak tertahan rasanya mengidam camni. Sedih, kecewa..semua all in one. Tak pernah aku rasa kecewa tak jumpa makanan camni. Sampai nangis lak :'( camni rupenya rasa mengidam

Sedih sangat :'( sangat sangat sangat sedih...

2 comments:

najihah on August 9, 2012 at 7:04 AM said...

semoga ketemu yang diidam.. sabar..

mimie on August 9, 2012 at 2:51 PM said...

Amin.. ptg ni husband naik motor p meneruskan misi mencari char kuey teaw. Dlu sng jer cari kat kuching ni. Tetiba time ni, susah sgt. Stall ade lg, tp close plak. Pernah dgr org citer pasal mengidam ni. Time nak, susah sgt dpt. Camni rupenyer pengalaman 'susah sgt nak dapat' tuuu...hehe..dugaan

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare