Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Friday, August 10, 2012

21 Ramadhan. Happy Birthday!

Posted by mimie at 8/10/2012 09:33:00 AM
This morning Im having very bad headache. Nak ambik cuti, hari ni student ada Test 1. 2 group lak tu. Petang, aku ada kursus. How am I going to take leave? Sighhhh

Ohya... HAPPY BIRTHDAY TO MYSELF.. 10 August!

semalam, aku dapat gak makan char kuey teaw. Panjang kisah nya... lepas terawikh, ktorg g Giant dulu. Dari Giant, g Batu 7. Ada member cakap ada stall kat situ. Sampai je situ, stall char kuey teaw, macam biasa, CLOSE. stall lain, meriahhhhh lagi. Ramai lak customer. Mcm tu lah kebiasaan nye kalau aku pegi stall2 char kuey teaw lain. Memang macam tu

Dari Batu 7, hubby cakap, lets try Kets kitchen lagi. So..pecut g sana. Bila nampak jer abg stall tu ade, menjerit2 aku n hubby dlm kete. Macam menang pingat emas olympic lak gayanya. Terloncat2 dlm kete. Cepat2 masuk & order. Malang nya. Habis! Tapi, dpt order satu pinggan jer. Oke. Satu pun satu lahhhh! Share makan. Hikhik. Alhamdulillah

Hari ni birthday aku... aku nak salah satu hadiah hari ni adalah, char kuey teaw lagi. Hikhikhik!

2 comments:

Anonymous said...

alahmdulillah..dpt gak mkn char kuey teaw :)(acha)

mimie on August 11, 2012 at 7:18 PM said...

Alhamdulillah cha.. tp tak puas tau. Sebab satu jer tinggal.. Asyik close je. Banyak jer stall kat kuching ni. Tp time dtg tu tak cun kot. syukur lah dpt merasa sikit..hehe.hari2 nak tp itu lah kn..

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare