Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Friday, June 8, 2012

TGIF

Posted by mimie at 6/08/2012 09:34:00 AM
Yay! Hari Jumaat!!! Tak tau nak update ape hari ni..

Hari Jumaat?
  • Saya dilahirkan pada hari Jumaat, 10 August 1984
  • Husband dilahirkan pada hari Jumaat, 4 January 1985 ( anak ikan..hekhekhek..yup, hubby muda dari saya! )
  • Our first babies pun dilahirkan(keluar ke dunia) pada hari Jumaat

Lagi?? Tak tau nak update apa..... Meh saya share few pictures.


Perasan tak, waktu lahir saya dan hubby sama? 0255hrs (2.55am) tarikh je berbeza. Atas sebelah kiri kad saya, Atas sebelah kanan kad hubby. Bawah? Of course our twin babies punye kad :)







Anak buah pertama saya, Nuradryana Maisarah binti Mohamad Faizsal.Panggil Sara jerr.. Age : 4 years old.

Sara ni, hasil Biodex. hehehs. Dulu masa abang & kak ipar kawen, lama gak la nak tunggu ada baby. Setahun kot? Lepas tu, kak ipar try set Biodex, Alhamdulillah, sebulan lepas tu terus preggy Sara ni :) Since both anak sulung, kira nya Sara ni cucu pertama untuk both families. Blah kakak ipar & blah family saya sendiri. Dan lepas Sara, sekarang ni, abang saya ada 3 orang anak. Sara (2008), Adam (2009) & Sofea (2012). Alhamdulillah...






Anak buah yang paling manja dengan saya! Sara!!







Anak buah kedua saya, Mohamad Adaam Ashraff bin Mohamad Faizsal. Age : 3 years old. Masa ni bulan February 2012 hari tu kat wad bersalin. Tengah tunggu kelahiran adik Sara & Adam. Due sepatutnya hari pic ni di ambil tp baby tak nak klua plak..hehe







Adik kepada Sara & Adam . Anak abang saya yang ke -3. Nuriz Sofea binti Mohamad Faizsal. Born 19 February 2012. Anak buah saya yang ke-4, tp anak abang yang ke 3







Anak buah saya yang ke-3, which is anak kakak saya yang pertama. Nurainul Wafiyah binti Abdul Ghani. Age : 1 tahun
Wafa plak anak sulung kakak saya. Kakak anak ke -2 , saya anak ke-3. Kakak kawen 1 June 2010, Wafa plak lahir 24 April 2011.






Me & hubby masa ni honeymoon lepas  kawen! hekhekhek...rambut panjang lagi :p

Pic bawah ni, plak...anak kami suami isteri. Yup, kembar. Kami dinikahkan pada 31.12.2011. Alhamdulillah, saya berjaya pregnant pada March 2012. Tapi, belum rezeki kami lagi nak membesarkan mereka, 4May2012 saya keguguran anak kembar kami. Doakan rezeki kami cepat lepas ni yerr... Amin







FOR THE FIRST TIME EVER, SAYA UPLOAD PIC JANIN ANAK KEMBAR KAMI. NI MASA 8W 6D . DILARANG KERAS MENGAMBIL MANA-MANA PICTURE DARI ENTRY INI. COPY MAHUPUN PRINTSCREEN. 


DO NOT COPY ANY PICTURES FROM THIS ENTRY.




 Tu jer buat masa ni.. Will update more at night. hehe... Mwachssss Love!

3 comments:

vv on June 8, 2012 at 12:07 PM said...

Subhanallah..first time tengok janin kembar masih dalam kantung. InsyaAllah rezeki awak soon. vv doakan! :) vv silent reader je kat thread KIPK di RH.

p/s: lahir waktu 2.55am sama dengan anak vv.

mimie on June 8, 2012 at 1:48 PM said...

Wahh..sama time lahir dgn anak vv...mwah mwah kat anak vv.

Thanks atas doa vv. Insyallah pasni TTC dgn bersungguh-sungguh.hehe..smoga ada rezeki lg buat kami..amin

silent reader kat KIPK yerr..hehe..takpe2...sy pon silent reader gak kat most thread.hihi..

mimie on June 8, 2012 at 2:08 PM said...

ohya vv. forgot to mention one thing here... just read ur blog, and yeahhh... baby nz cuteeeeee tersangat mcm momma nyerrr! hekhekhek...

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare