Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Saturday, December 29, 2012

Set berpantang Amme Complete Sendayu Tinggi

Posted by mimie at 12/29/2012 11:03:00 AM
Assalamualaikum...
Bermula semalam, Sendayu Tinggi buat promo untuk product dorg. So, aku amik kesempatan jugak untuk memborong serba sedikit (sedikit lah sangat kennn..) 

Kebetulan aku member Sendayu Tinggi, tu yg dpt member price+discount. Aku jadi member pun baru lagi, since May 2012, lepas keguguran anak kembar kami. Masa tu memang tak tau istilah berpantang. So emergency, aku browse hp ku ni, search "berpantang" dan jumpa Sendayu Tinggi. Masa tu memang sorg2 jer. Imagine lah, lepas gugur, aku siap drive dari rumah MIL g Sendayu Tinggi Satok. MIL keje, so aku g sorg la kan. Lg pun, aku rasa aku kuat lagi. Tak macam org berpantang pun. 

Masa tu, sampai ST jer, aku tanya set berpantang. So dorg recommend beberapa product tp bukanlah complete macam yang aku amik sekarang. Totally different! Dulu aku amik D'Folia, Pati Herba, Botanical Herbal dari Sendayu Tinggi. Ape lagi ek. Lupa dah. Tu jer rasanya.. skali tu jer aku beli product Sendayu Tinggi ni. Now baru beli balik. 

Alhamdulillah, sepanjang 2 minggu berpantang, aku nampak fresh, bertenaga dan oke. Minggu ke 3 lepas gugur siap main kat Universal Studio Singapore with husband. Honeymoon. Balik dari Singapore, pregnant si tecik comel sekarang ni dan Insyallah, semoga dgn izin Allah bakal melahirkan yang dalam perut ni awal March 2013. 

So, untuk set berpantang kali ni, aku amik complete set dari Sendayu Tinggi which cost RM 401.10 for member di Sabah/Sarawak. Dapat free beg(mudah ... dpt letak semua brg mummy untuk berpantang dalam ni), tumbler & bekas.
Semalam jugak, babah buat satu investment untuk baby which cost RM2400. Ape yg babah buat? I will update pasal ni next entry oke. Seriously berbaloi. Thank you Babah.

**selain dr tu, aku nak update gak aktiviti semalam**

Kami g makan mi kolok kat kedai kak Bedah. Pegi Kampung Buntal cari fresh seafood nak masakkan untuk husband. Pastu pegi Pantai Pasir Panjang lagi. Aku beli air kelapa & rojak buah. Malam lak jenjalan kat Plaza Merdeka, tu yang husband decide nak invest for baby n our kids in future, Insyallah.. ape benda tu? Tunggu barang sampai rumah, aku cite oke. As for now, meh aku share pics update!

0 comments:

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare