Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Friday, December 14, 2012

My 2nd trimester is soon over

Posted by mimie at 12/14/2012 10:43:00 AM

Alhamdulillah, 2nd trimester will soon be over by this coming Sunday.meaning to say, 3rd trimester is coming!!

Syukur, sepanjang first and second trimester yg bakal berakhir ni, takde apa2 masalah sangat. Walaupun first trimester bermula dengan morning sickness yang agak terok. Especially during 6-9 week of pregnancy.

Second trimester, selera dah mula ada cuma aku still tak makan daging lembu & kurang makan ayam. Ayam aku makan tp cuma sup ayam, ayam goreng & grill.

Third trimester, aku harap iya berlalu dgn smooth, hingga lah saat2 melahirkan si kecik kelak.

Hmm.. sekarang ni husband dah ada kat rumah since tgh mlm Selasa hari tu. Or to be exact, 12-12-12 around 1am. Tp sepanjang dia kat rumah tu, cuma sekali jer kami berkesempatan untuk makan bersama, which is this morning, breakfast. Selebihnya? Makan dgn kawan masing2 & husband lak dr hari dia dtg sampai le ke next week kot busy sbb kawan dia datang Kuching gak, so he need to accompany them. Aku, normally kalau malam, memang tak join sebab tau dorg confirm balik lewat giler. So, masak jer kat rumah :)

Sekarang, aku ngantuklah tersangat. Sebab semalam husband balik around 2am , aku terjaga lepas tu terus tak leh tdo.hurmm.. pagi ni mmg ngantuk teramatsssss.

Anyway, here are some of my pics taken during the last week of 2nd trimester.

2 comments:

Nory Zoulkefle on December 14, 2012 at 12:19 PM said...

comelnyer peruttt...jeless lar...hehe

mimie on December 16, 2012 at 9:12 AM said...

hihiks.. smua perut preggy mummy comel tau. hehe. saya suka tgok perut mummy! :D

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare