Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Wednesday, September 12, 2012

Simsimi?

Posted by mimie at 9/12/2012 03:27:00 PM
Selamat petang!

Hari ni, waktu lunch aku g byr bills Astro, electric, air, streamyx. Lepas tu g byr insurance kete, amik roadtax. Nampak senang ke? Susah sebab kene beratur! Dari pukul 11.45am aku leluar office, balik office lagi dalam 2.20pm. Alahai, terlajak timing plak! Takpe kan bos.... shhhh! :p

Oh... simsimi. Korang tau tak ape Simsimi tu? Tadi aku main dgn Simsimi. He he. Mengada nyer! Main takde niat apa pon. Suka-suka jerr.. meh aku kenal kan Simsimi tu siapa

Itu antara perbualan aku dgn Simsimi. Kalau korang nak, cer install sendiri application tu kat handphone canggih korg. Ngee... so, dr situ lah aku amik nama Simsimi...

2 comments:

emaspgsarawak on September 14, 2012 at 3:07 AM said...

boi.

mimie on September 14, 2012 at 6:39 AM said...

He he... main2 jak ya. :p

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare