Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Thursday, September 13, 2012

Hari Perut Besar

Posted by mimie at 9/13/2012 04:19:00 PM
Hari ni aku tetiba rasa perut aku besar. Aku pakai baju kurung.. kain tak bleh zip terus. Perut lak menonjol. Wahh... anak mummy dah show baby bump nye ek.

Minggu ni, aku mula sakit pinggang sket. Mungkin baby dah mula membesar. 2 hari lepas, pegi rumah mak cik. Pastu, akak aku suh amik gambar. Lepas amik gambar, Ya Allah...tekejut tengok paha aku besar! Hak hak hak. Seluar nampak ketat giler. No wonder akak aku tegur apsal tak beli seluar preggy lg. Aku selama ni duk ukur pinggang macam still 33-34 macam mula2 minggu preggy hari tu. Tp makin lama, memang aku perasan seluar aku ketat. Rupanya bawah perut yg naik, punggung dan paha yang makin membesar. I just realized it 2 days ago. Haiyo!!!

Baju pregnant, seriously I need to change my baju2 etc. Bukan aku takmo shopping. Tp alang-alang aku plan nak shopping kat Sogo jerr. Aku dah siapkan shopping list! Pssttt encik husband, belanja saya okayyy! Cian baby duk dalam perut mummy yg sempit. Hukhukhuk... tq husband :)

Malam tadi aku duk berbual 'pillow talk' dgn akak aku & akak ipar aku. Borak mcm2. Pastu aku complaint panas. Terus akak ipar aku cakap itu biasa time pregnant. Belum lg lepas bersalin. Hihi. Akak ipar aku siap citer pengalaman dia bersalin 3 org anak. Actually akak ipar aku sama baya aku jer. Hihi. Seram sejuk gak aku dgr. Tp anak 3rd, dia cakap tak sakit. Lepas tengok muka anak, takde sakit nya.. Tak sabar nak tengok anak sendiri

0 comments:

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare