Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Sunday, September 9, 2012

Alhamdulillah, Second Trisem!

Posted by mimie at 9/09/2012 10:26:00 AM
Im officially enter my 2nd trisemester.. alhamdulillah

Semalam, susah nak tidur. Tak tau knapa.. bangun pagi ni, awal plak. Hmm. Tapi hari ni, aku rasa baby landing blah kanan plak. Selalunya duk blah kiri jer. Dia baru pandai berenang ke kanan kot. Hehe.

Semoga anak mummy grow healthy each day... amin ya rabb

Breakfast pg ni dgn mi kolok sup. Tengah hari plak lunch nasi lemak. Santai2 je kat rmh, pastu aku kemas dapur dgn bilik. Mop dua2 skali. Tp aku buat keje, kalau penat, baring dulu.. macam tu lah sampai habis. Takes time jugak nak mengemas time pregnant ni. Fuhhh.. penat.

Psssttt... aku suka sangat tengok warna biru. Tetiba jer nak beli dress warna biru jer semua. Hmm... kebetulan, aku memang tak banyak baju biru. Boleh di hitung..

2 comments:

aquagugurl on September 9, 2012 at 11:30 AM said...

amin :D

mimie on September 9, 2012 at 8:43 PM said...

Tq aquagugurl... :) amin ya rabb

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare