Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Tuesday, January 8, 2013

Our first anniversary

Posted by mimie at 1/08/2013 08:56:00 AM

Baru nak hapdet pasal anniversary plak. Hikhik

Actually, anniversary kami bukan hari ni. Tapi dah berlalu.

Kami nikah 31 Dec 2011( hari terakhir 2011)
Our reception plak 1 Jan 2012 (hari pertama 2012)

So kiranya setiap kali new year org akan ingat anniversary kami. Hikhik. Ecehhh... perasan! Sebenarnya sengaja pilih tarikh tu sebab setiap tahun, seluruh dunia cuti. Kan? Husband plak keje nya merata jer. So, tak payah apply cuti, insyallah dapat celebrate setiap tahun. Hihi

Mengimbau kembali detik pernikahan & persandingan kami. Let me update pakai picture je kan? Panjang sangat nak citer. Pics yg bawah ni kami belum pernah share sebelum ni. Baru tahun ni kami share. Behind the scene. Yg dah share sebelum ni pics wedding yg molek2 jer. So, ni sebelum nikah, sebelum reception punyer pics.

**rujuk photos d akhir entry...hehe**

Akhir tahun 2012 & awal tahun 2013 plak, ktorg buat ape ? Will update next entry lah yer. Biasa lah, aku men update blog pakai hp jer ni. Nanti aku continue lg oke...

2 comments:

ariana8733 on January 8, 2013 at 4:41 PM said...

wahhh..happy anniversary mimi..sorry, komen kat blog ye..x pe kan ana bace blog mimi..

mimie on January 8, 2013 at 11:21 PM said...

Takpe la ana... Memang share blog dgn kwn2 Yg sudi baca :) thanks ana..hehe

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare