Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Thursday, January 10, 2013

Happy Birthday Babah Az 4 January!

Posted by mimie at 1/10/2013 04:23:00 PM

Haissh. Memang outdated lah blog mummy ni. Hari ni baru nak update pasal birthday Babah which fall on 4th January. Masuk jer 2013, busy manjang. Sebab? Prepare untuk handover(aku start cuti esok..tinggal 30minit lagi untuk kerja sebelum bergelar mummy!)

Oke, tahun ni birthday celebration as usual di sambut dengan keluarga. Rasanya macam dah 4 kali jer celebrate birthday hubby.

Tahun pertama - Victoria Forest with mama, bapak and friends
Tahun kedua - Resto Galaria with mama, bapak and friends
Tahun ketiga - celebrate sbg newly wed kat Bintulu with family sebelah saya plak sbb mama & bapak dah balik Kuching
Tahun ke empat - Saddad Court with baby, mama & bapak. (celebrate wedding anniversary with friends sbb mama keje masa tu)

Nanti aku try search balik kalau2 ada jumpa gambar2 birthday celebration every year.

Alhamdulillah, tahun ni celebrate birthday husband dengan sempoi. Mama & bapak makan stimbot sampai kenyang. Baby pun kenyang. He he. Tahun ni, husband hadiahkan mama&bapak tiket melancong ke Dubai, Abu Dhabi, Oman, Doha & Jordan. Memula nak belikan 4Jan2013 tp last2 belikan tiket untuk mama&bapak berangkat pada 6January2013 dan Insyallah akan kembali semula pada 30 January 2013.

Dear sayang shankshank,

Happy birthday babah. On ur birthday, baby dah 30weeks 5days. Thank you so much shank sbb jadi husband and soon Insyallah jadi Babah to our little one yg cumil suka tendang2. Masa scan lak, baby tutup muka, xnak tunjuk dulu, nak bg surprise kat mummy&babah. Now, we are counting days to meet our first child secara face to face. Are you ready Babah? Thank you babah sbb byk sgt dah buat mummy happy. On your birthday, mummy xtau nak bagi apa kat Babah. I hope u dont mind mummy bg hadiah simple sgt kat Sky Cafe(psstttt) hari tu. Not really a present actually. I wish i give u something on ur wishlist tp tak mampu mummy nak belikan kereta idaman Babah, R36. Wishlist babah jugak nak upgrade kete kesayangan Babah Mazda RX8 tu pun mummy tak dpt nak penuhkan. I love you shankshank. Semoga keluarga kita sentiasa berada dalam lindungan, rahmat, bahagia dan sentiasa saling sayang sampai syurga. Semoga shank sentiasa sihat, dapat semua yang awk impikan, jadi anak, suami n babah yg soleh n mithali, dimurahkan rezeki, bahagia & berjaya dunia akhirat . I love u shank :*

Love,
Wife aka mummy

2 comments:

ariana8733 on January 10, 2013 at 4:29 PM said...

happy belated birthday ye utk hubby mimi...semoga jd anak, suami & babah yg mithali...aminnnn...^_^

mimie on January 12, 2013 at 11:57 PM said...

Thank u ariana. Amin... :)

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare