Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Sunday, June 2, 2013

Ameer complete his journey

Posted by mimie at 6/02/2013 10:20:00 AM

Assalamualaikum...selamat pagi!

Hari ni, Ameer 94days old. Alhamdulillah, diberi kesihatan yang baik buat Ameer. Semoga terus dilimpahi dengan nikmat kesihatan yang baik dan sempurna buat kami.

Semalam, kami dah kat Kuching balik. Which means, Ameer dah complete jelajah 1 Sarawak by car, sampai ke Kundasang. Fuhhh! Syukur, dipermudahkan perjalanan kami.

Semalam, Ameer first time attend kenduri(selain kenduri aqiqah kat kampung hari tu). Kenduri kahwin Akhbar dan Ein kat Sri Aman. Aku pun first time pegi Sri Aman. Hehe. 31May, Ameer first time balik kampung sebelah babah. Jumpa saudara mara kat kampung. Jumpa Nek Wa, Nek Achang, mak sedara pak sedara yg ramai. Tido kat rumah Nek Wa.

Hari ni, aku plan nak continue kemas rumah ni. And get ready untuk cari penyewa. Penat? Sangat... sepanjang May, keje aku pack, unpack. Ikut babah travel sini sana. Sape cakap jadi housewife senang? Seriously lebih penat dari keje aku kat office tu haaa. Penat sangat. Tapi takpe, tiap hari tengok anak membesar depan mata :)

4 comments:

Syuhairah Anuar on June 3, 2013 at 9:49 AM said...

hye mimie
da jadi fully housewife ke after dpt baby?

mimie on June 10, 2013 at 11:20 PM said...

Hye syuhairah ... actually skrg masih cuti lagi. Amik unpaid leave. Tp dlm hati ni nak jer resign terus. Husband pun suruh focus jaga anak dulu. Tgok la nanti, bila tah nak submit resignation letter..hehe .. masih fikir lg ni.

mimie on June 10, 2013 at 11:24 PM said...

Hye syuhairah ... actually skrg masih cuti lagi. Amik unpaid leave. Tp dlm hati ni nak jer resign terus. Husband pun suruh focus jaga anak dulu. Tgok la nanti, bila tah nak submit resignation letter..hehe .. masih fikir lg ni.

Syuhairah Anuar on June 14, 2013 at 1:27 AM said...

bila da ada baby baru best kalau resign n focus dkt anak. tp kalau best kje pun, ok jugak kan dear.

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare