Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Thursday, April 4, 2013

Going back to Doha Qatar as a Babah

Posted by mimie at 4/04/2013 08:43:00 PM

Husband dah balik ke Doha on 2nd April. Actually tiket dia on 1st April, tp very last minute, 5.30pm nak g airport, 5pm dia chat dgn bos kat Doha mintak cuti 1 hari lg. Bos dia ckp oke. Aku mcm tak percaya jer.. mahal tu tiket balik Doha. Bukan BTU- KCH. Aku ingatkan husband main2 sbb everything dah ready. Beg dah tgh rumah. Tetiba husband ckp x jadi balik. Like WHAT?!!!!

Alhamdulillah... ada satu hari lg utk spend time sesama. 2nd April, 5.30pm, aku dgn Ameer ikut hantar husband g airport. and again, dpt teguran " ko ni tak berpantang ke?". Thank you atas teguran.

Aku berpantang gak. Aku duk dlm keta, sampai epot, husband chek in, boarding, aku balik. Hmm. Mungkin aku tak faham, berpantang tak boleh langsung keluar dr rumah. Please lah Mimie, please duduk rmh elok2!!!! Aku serious ni wehh!

2 comments:

Syuhairah Anuar on April 5, 2013 at 12:25 PM said...

tecik nye baby dia. syuha lps mc last december until now x lekat lg. try ttc xde rezeki lg. nak ada baby mcm mimie jgk. caner ye nk buang jauh2 stress tue?

mimie on April 10, 2013 at 11:20 PM said...

Syuha.. a ah, baby lahir tecik jerr. 2.51kg. Alhamdulillah..
Klu syuha tny cane buang stress, ssh gak nk ckp. Mimie hr tu pun, Alhamdulillah kebetulan rezeki cepat jer lepas mc 4/5/2012, june terus pregnant balik. Mimie usaha n doa. Lepas mc, mimie pantang 2 minggu. Minggu ke 3 husband ajak honeymoon, n at the same time mimie dpt hilangkn rsa sedih tu. Then lepas tu lekat balik. Mungkin syuha boleh ajak husband g honeymoon dlu, lupakan yg sedih2... jga kesihatan, mkn yg berkhasiat. InsyaAllah,udah mudahan rezeki syuha cepat..Amin.. klu dah ada, share dgn mimie tau :) jgn sedih2 k..

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare