Redha dengan ketentuan Ilahi. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Mu

Lilypie Angel and Memorial tickers

BBT Chart Saya

Semoga Allah swt mengizinkan rezeki ini milik kami...Amin

Saturday, August 27, 2016

Babymoon ke Legoland ke kita????

Posted by mimie at 8/27/2016 10:48:00 PM
Assalamualaikum...

Alhamdulillah, dah half way pregnant. Syukur takde apa masalah so far. Cuma rasanya pregnant kali ni aku rasa mudah penat... Pinggang pun dah start sakit..

Next month, InsyaAllah husband cuti ktorg plan nak spend time dengan Ameer sepenuhnya. Nak bawak Ameer jalan-jalan before adik dia keluar. Tetiba sedih plak bila teringat nanti ada adik dia camne ek? Harap-harap dia jadi abang yg baik & paling penting boleh tolerate dengan adik dia.

So, bila sebut pasal bercuti, next month adalah masa yang paling sesuai sebelum perut ni makin membesar. Husband ajak jalan-jalan jauh sikit. Over the sea kekononnya... Tapi aku plak dalam kepala nak makan jeeerrrr. Kalau pergi negara lain, kang aku rindu masakan sini plak. ahahha.... Husband ye ye je nak bawak g satu tempat ni, aku plak berat hati. So, aku tnya Ameer dia nak gi mana. Ameer dah aim for Legoland. Aku plak plan nak makan makan makan so, Johor must be nice for food hunting, Insya Allah...So, we agree for Legoland!

Sebut Legoland, aku plan nak stay hotel sekitar theme park tu, which is di luar kawasan lahhh.... husband plak keras hati nak stay Hotel Legoland itself. Dia cakap kesian kat aku penat jalan bawak perut. ahahahaha.... Another point, plan asal nak bagi Ameer rasa pengalaman penuh kat Legoland. So?? Nanti lah decide.  Ponat den nak pk...

Ade tak sapa2 yg ada pengalaman ke Legoland & stay kat Hotel Legoland tu? berbaloi tak???????

Sebelum aku back off....Meh aku share throwback sikit...

video

Ni video first time Babah ikut pegi Checkup. Masa ni 12weeks pregnant. Dah tau gender masa ni tp tak confirm.

Satu lagi video which reveal our baby's gender masa 16weeks check up ..aku try nak upload tp takdpt. tunggu next entry lah ye. Ponat den tunggu nak upload. Nantok dahhhhhhh...

Ok, good night & Assalamualaikum

0 comments:

Post a Comment

Twinkle twinkle little star...OUR TWIN BABIES

My 2nd pregnancy for year 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Jr Azrul & Little Mimie Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare